Ja Mercedesi elektrik që pritet të rivalizojë Tesla-n, Audi-n dhe Jaguar-in

88

Kompania ”Mercedes” pritet që të hedhë në treg modelin e ri të makinës elektrike.

Mësohet se gjigandi gjerman i makinave do të hedhë në treg modelin EQV.

Pritet që kjo makinë të rivalizojë më së miri  Tesla-n, Audi-n dhe Jaguar-in.

Ky model mund të prezantohet në mars të këtij viti. Deri më tani ”Mercedes” ka publikuar vetëm disa foto të kësaj makine.