Mjeksi/ Ndërhyrje me metoda të avancuara edhe në spitalin rajonal të Vlorës

118

Falë patronazhimit, qytetarëve nuk u duhet të udhëtojnë me kilometra të tëra për të marrë shërbimet shëndetësore, pasi kjo u mundësohet edhe pranë vendbanimeve të tyre.

Për herë të parë, ndërhyrja me metoda të avancuara, u krye në spitalin rajonal të Vlorës, falë investimit në aparaturën moderne të laparoskopisë dhe ndërveprimit mes ekipeve mjekësore të spitaleve rajonale të Vlorës dhe Fierit.