Ja si mund ta dalloni nëse iPhone që keni blerë është origjinal apo imitim (VIDEO)

93

Hapi i parë për të kuptuar nëse telefoni që keni blerë është origjinal apo thjesht një imitim është çmimi.

Pra, nëse keni blerë një smartfon poshtë çmimit të tregut, dhe e keni marrë të ri, atëherë me shumë siguri diçka nuk shkon mirë pasi cilësia kushton.

Gjithsesi, ka raste kur mund t’ju kenë mashtruar dhe ju keni paguar shumë për një pajisje që nuk është origjinale.

Për këtë arsye ka shumë video në rrjet që tregojnë diferencën mes origjinalëve dhe kopjeve.

Ajo që ndryshonte në dy celularët në videon e mposhte ishte sistemi i operimit. Shumica e aplikacioneve në iPhone-in fallco ishin të Google, ndërkohë që të gjithë e dimë që Apple ka versionet e veta.

Ndryshimi vihet re edhe në shpejtësinë e marrjes së komandave, cilësia e materialit, pesha etj.

Kjo video i tregon të gjitha

Guy Compares Fake $100 iPhone to A Real One

This lad wanted to see how a fake $100 iPhone stacked up against the real thing. It even has Face ID, but dig a little deeper and it's not all that it seems ??

Gepostet von LADbible am Freitag, 16. August 2019