Kjo foto është konsideruar si më e mira e këtij shekulli

185

Natyra shpesh na lë pa fjalë. E njëjta gjë ndodh edhe me kafshët, veprimet e të cilave shpesh herë bëhen shëmbuj frymëzues për ne.

Po.al do sjell për ju një rast të pazakontë.

Kjo foto është konsideruar si më e mira e këtij shekulli. Një luaneshë dhe këlyshja e saj po kalonin savanën, por për shkak të nxetësisë së lartë, vogëlushja e luaneshës kishte vështirësi në të ecur

Por një elefant e kuptoi se luani i vogël do të ngordhte, dhe e mori atë mbi ‘feçkë’, duke ecur përkrah luaneshës.

Ça shembulli frymëzues.

Dhe ne i quajmë kafshë të egra.