Konkursi i fotografisë

351

Alb.Bio.Blitz 2016 është konkursi i fotografisë i organizuar nga PPNEA në të cilin ftohen të marrin pjesë të gjithë të apasionuarit pas fotografisë dhe natyrës. Në këtë konkurs do të konkurrohet në disa kategori, e për më të mirët do të shpërndahen çmime. Për më tepër informacion, ju lutem klikoni linkun