Korçë, 19 piktorë për edicionin e 9-të ”Ditët e Mios”

640

Të punosh i frymëzuar nga Vangjush Mio – 19 piktorë nga Egjipti, Polonia, Danimarka, Turqia, Greqia, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria po hedhin në telajo pjesë nga magjia e qytetit të Korçës dhe rrethinave. Për piktorët pjesëmarrës në edicionin e 9-të të Kolonisë Ndërkombëtare “Ditët e Mios”, Korça mbetet një vend për t’u eksploruar për pasurinë që mbart dhe frymëzimin që të jep.

pik pik1 pik2 pik3 14671255_1531554820205110_4428418140189335051_n 14632864_1530992210261371_1067004681190957228_n