Liqeni i Badovcit, duhet vizituar

500

Liqeni i Badovcit është rezervuar artificial i cili furnizohet nga Lumi i Graçanicës dy kilometra larg Graçanicës. Është një prej akumulimeve kryesore në Kosovë për përdorimin e ujit të pijshëm dhe furnizon rrethinën e Prishtinës me ujë.