Lushnjë, sistemim dhe rehabilitim rrugëve të qytetit

409

Vijon puna për sistemimin dhe rehabilitimin e rrugëve të qytetit të Lushnjes.

Gjatë ditës së sotme kanë nisur punimet në rrugën “Marin Barleti”, ku projekti parashikon sistemimin dhe rehabilitim, për të mundësuar kalimin më të lehtë të automjeteve dhe këmbësorëve.

Ndërkohë që infrastrukturës së re të qytetit të Lushnjës po i shtohen dhe rrugët në bllokun e banimit në lagjen “Xhevdet Nepravishta”, të cilat janë drejt përfundimit.