Nis puna për rehabilitimin e rrugës së Shëngjinit

240

Nis puna për rehabilitimin e rrugës së Shëngjinit, ndërhyrje e cila do të jetë nga kthesa e Shëngjinit deri në Portin Ushtarak.

Nga kjo ndërhyje pritet Të lehtësohet trafiku drejt Shëngjinit dhe plazhit të Ranës së Hedhun, por edhe drejt Lezhës e Shkodrës.

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka nisur punën për rehabilitimin e këtij segmenti rrugor, në kuadër të investimeve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore.