Një tjetër mjeke lë Gjermaninë për Shqipërinë, zgjedh të punojë në QSUT

194

Janë të shumtë mjekët që po kthehen në Shqipëri për të dhënë kontributin e tyre në sistemin shëndetësor.

I tillë është edhe rasti i Aida Dragushës që është rikthyer së fundmi në Shqipëri pas një specializimi në Gjermani dhe aktualisht punon pranë Laboratorit të Anatomisë Patologjike në Qendren Spitalore Universitare.