Protik Innovation Center, në Elbasan tek Universiteti Aleksandër Xhuvani

348

Protik Innovation Center zhvilloi në ambjentet e Universitetit Aleksandër Xhuvani në Elbasan seminaret mbi:

– Zhvillimin e Karrierës
– Reverse Engineering rreth Printimit 3D dhe Skanimit 3D

13241206_962585677192496_3792024641457052731_n 13241263_962585667192497_6585563488799153539_n 13241413_962585747192489_3711900831232418009_n 13244767_962585743859156_5498708878476689614_n 13254486_962585670525830_2576933712327248800_n 13263849_962585737192490_3517472409130370954_n