Rehabilitohet qendra shëndetësore Toshkëz në Lushnjë

5

Qendra e re shëndetësore Toshkëz në Lushnjë është rindërtuar sipas standardeve më të mira, falë bashkëpunimit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe partnerëve të projektit “Shëndet për të Gjithë”.

Vijohet pa u ndalur programin kombëtar të rehabilitimit të qendrave të kujdesit parësor nga veriu në jug. Më shumë se 60 qendra të tjera shëndetësore do të rindërtohen këtë vit, duke e çuar në 400 numrin e qendrave të rehabilituara të kujdesit parësor, që i shërbejnë qytetarëve me kushtet dhe standardet më të mira.

/ata.gov.al