“Sanatoriumi”, tashmë jo vetem për pacientët me sëmundje të mushkërive

399

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, është transformuar nga një sanatorium ku trajtoheshin pacientët me sëmundje të mushkërive, në një Qendër Rajonale Spitalore me shumë shërbime, kapacitet të shumëfishuar dhe cilësi të re në çdo aspekt. Tanimë, këtij spitali mund t’i drejtohen edhe ata që kërkojnë trajtim për sëmundjet e brendshme, ato të zemrës dhe për ndërhyrje të kirurgjisë së përgjithshme.

Ndërkohë po ndërtohet edhe një krah i ri modern i spitalit për të fuqizuar shërbimet, rritur kapacitetet për funksionet universitare, si dhe për një shërbim publik shëndetësor që konkuron denjësisht me çdo strukturë private spitalore në Tiranë.

13620869_10153824060981523_8386364849845801515_n 13599990_10153824062751523_6646554548714653426_n 13620804_10153824062406523_4126963194523926784_n 13620016_10153824062206523_5892248428405031621_n 13606455_10153824062371523_8745187123779117972_n 13592811_10153824063531523_7142434384516471983_n 13592703_10153824062036523_1695726398139649265_n 13590239_10153824062511523_4655392158663794506_n 13567382_10153824062641523_7563717213742101538_n 13557711_10153824061991523_8222313133906301057_n