Saranda 3D, diell, det dhe dashuri

398

Bashkia Sarandë në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit organizuan sot ditën e Turizmit ”Saranda 3D, diell, det dhe dashuri”. Këtij eventi festiv ju bashkuan dhe qindra turist vendas dhe të huaj.

13346883_644265489055040_2738786112130579309_n

13343062_644265495721706_4207155949890764237_n 13344753_644265542388368_4083653030179500523_n