Shifra frymëzuese/ 1 milion turistë të huaj hynë në Shqipëri në 20 ditë

29

Në njëzetë ditët e para të këtij gushti, kanë hyrë në Shqipëri plot 1 milion turistë të huaj, ose 16,5 % më shumë, se sa i gjithë gushti i kaluar.

Vajza që shihni në fotot erdhi me prindërit nga Austria dhe shënoi turistën e 1 miliontë për gushtin.

Shifra është mjaft impresionuese dhe po tregon se Shqipëria po kthehet në një destinacion turistik për gjithë botën.

Objektivi është 10 milion turistë në sezon