Shpërblim të veçantë për 586 zjarrfikës, dy paga shtesë për 38 efektivë të FA

6

Punonjësit e shërbimit zjarrëfikës si dhe efektivët e Forcave të Armatosura janë mes kategorive të cilët përfitojnë shpërblim për festat e fundvitit.

Këtë fundvit do të jepet nga një pagë shtesë si shpërblim i veçantë për 586 punonjësit e shërbimit zjarrfikës, si dhe dy paga shtesë për 38 efektivët e Forcave të Armatosura të angazhuar në misionin e ndihmës po për zjarret në shtetin fqinj të Greqisë.

/ata.gov.al