Shqipëri-Austri: Nënshkruhet marrëveshja për pensionet

322

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Austrisë kanë nënshkruar një marrëveshje për njohjen e pensioneve.

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi e cilësoi këtë një arritje të rëndësishme në radhën e disa marrëveshjeve me vende të tjera, ndërsa shtoi se Vjena do të mbështesë Paktin e Mirëqenies Sociale.

Burimi: Top Channel