Të studiuarit në Evropë nuk ka qenë kurrë më e lehtë, BE: Ja si të aplikoni

6

Faqja në Facebook e Bashkimit Evropian në Shqipëri njofton se thirrja e për bursat Erasmus Mundus Joint Master Degrees është tashmë e hapur.

Nëse jeni një student shqiptar me një diplomë bachelori ose jeni në vitin e fundit të studimeve bachelor dhe diplomoheni para fillimit të programit master, atëherë pse të mos e shfrytëzoni shansin për t’u bërë një student ndërkombëtar?

Shfletoni katalogun dhe aplikoni këtu: https://bit.ly/3OPP71U