”Tirana Dhuron”, solidarizohen edhe fëmijët e Kopshtit nr.52

348

Nismës së ndërmarrë nga Ecovolis, ”Tirana Dhuron”, i janë bashkuar edhe fëmijët e Kopshtit nr.52. Ata sëbashku me edukatoret dhe prindërit e tyre dhuruan lodrat e tyre, veshje dhe gjithçka kishin mundësi për fëmijë të tjerë që nuk kanë mundësi t’i kenë ato gjëra.

14725549_1335709713115588_2811232660602593572_n14691093_1335709573115602_2687075052737786678_n14716066_1335712373115322_4098349778535668624_n14670589_1335712639781962_7183209192748129952_n14650149_1335712906448602_9015360689654550553_n14600858_1335712369781989_7411890263552319389_n14724454_1335713036448589_821649445872012515_n