Tjetër linjë direkte, nisin fluturimet Tiranë-Varshavë

17

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës “Nënë Tereza” nisën sot  fluturimet e planifikuara të LOT Polish Airlines, Tiranë- Varshavë.

LOT Polish Airlines filloi operimin tre herë në javë për dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, të martën, të mërkurën dhe të dielën.

LOT ofron lidhje të shkëlqyera tranziti me Aeroportin JFK në Nju Jork dhe aeroportet e Toronto-s në Kanada.