116 qytetarë mundin koronavirusin, shërohen edhe 3 personel shëndetësor

59

Janë shëruar edhe 3 persona të tjerë, pjesë e personelit mjekësor duke e çuar në 21 numrin e mjekëve dhe infermierëve të shëruar nga COVID-19.

Edhe 3 personel shëndetësor janë shëruar pas testit konfirmues nga laboratori i virologjisë në ISHP.

Shkon në 2️1 numri i mjekëve dhe infermierëve të shëruar nga COVID-19.

Deri tani 116 qytetarë dhe staf mjekësor e kanë mundur koronavirusin