Austria dhe Sllovenia, ndihma Shqipërisë për emergjencat

212

1479990017motopompa

Shërbimi zjarrfikës do të ketë më shumë mjete në dispozicion në rastet e përmbytjeve, falë disa pajisjeve të reja të dhuruara nga qeveria austriake dhe ajo sllovene.

Bëhet fjalë për 15 motopompa dhe 15 motorsharra, që u dhuruan pas kërkesës për ndihmë nga drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave civile ndaj Qendrës Europiane të Koordinimit të Përgjigjes për Emergjenca.

Burimi: Top Channel