Ballkaniada në Judo, dy medalje për sportistët shqiptarë

242

Dy sportistë të Besëlidhjes në Judo që njëkohësisht përfaqësojnë Kombëtaren e kësaj disipline sportive kanë aritur të triumfojnë në Ballkaniadën e këtij sporti mbajtur në Maqedoni nga data 24-26 Qershor. Konkretisht Françesko Gega në kategorinë U 21 dhe Luigj Vataj në kategorine U 15 kanë marrë medalje duke u shpallur edhe Nënkampion. Nën drejtimin e trajnerit të Judos, z.Altin Përgjergji, flamuri Kombëtar është valvitur në Shkup duke sjellë në Lezhën e Besëlidhjes njëkohësisht edhe dy medalje.

13516615_998701330250376_6480708366843889204_n 13533303_998701393583703_2600851660332911938_n 13537703_998701306917045_6241501237120906042_n 13567165_998701473583695_8717071441669268400_n

13524434_998701410250368_3612624047027512573_n

13507279_998701310250378_6663950471133197729_n