Berat, rikonstruktohet Reanimacioni në Spitalin Rajonal

862

Spitali Rajonal i Beratit ka tashmë një sallë moderne dhe të pajisur me të gjitha aparaturat e nevojshme mjekësore në shërbimin e Reanimacionit. Në sajë të investimit prej 185 milionë lekësh për blerjen dhe instalimin e pajisjeve të reja mjekësore, si dhe rikonstruksionin e mjediseve, ky shërbim ka tashmë një pamje krejtësisht tjetër.