Çamëria në Europë!

37

Çështja Çame vazhdon të jetë një plagë e hapur e shoqërise Shqiptare, e cila kërkon drejtësinë e munguar për kaq shumë vite.

Por kjo nuk i ka penguar disa djem për të marrë pjesë në një Kampionat Europian Futbolli.

Bëhet fjale për një aktivitet ku marrin pjesë, grupime të caktuara njerzish, të cilët për një arsye apo tjetër nuk ndjehen të përfaqësuar nga shteti ku ata bëjnë pjese.

Kushti i i vetëm është qe kto ekipe të mos jenë të njohura nga FIFA dhe UEFA.

Ky aktivitet do zhvillohet nga data 1 deri më 9 Qeshor, në qytetin Artsakh në Armeni.