Njihuni me akset e rëndësishme rrugore që do të përfundojnë brenda vitit 2019

250

Buxheti i vitit 2019, parashikon të përfundojë të gjitha rrugët kombëtare të vendit, të lëna përgjysëm.

Do të përfundojë rruga Kukës-Morinë

Do ndërtohet nyja e Milotit

Do ndërtohet një pjesë e “Unazës së Madhe” të Tiranës, nga “Pallati me Shigjeta” te rreth rrotullimi i “Sheshit Shqiponja”.

Në fillim të vitit 2019 do të përfundoje edhe rruga Tiranë-Elbasan”.

Brenda vitit 2019 do të ndërtohet “By-pass-i” i Fierit dhe i Vlorës