Firefox pritet të shtojë shpejtësinë me mbi 80% dhe të kalojë shpejtësinë e Google

24

Eleminimi i çrregullimeve në faqe do të shtojë shpejtësinë mbi 80%. Firefox filloj të shpejtohet më tepër vitin e kaluar, kur faqja e tij kuantike shfaqej, tanimë thuhet se do të shpejtohet akoma më shumë.

Zbulimet më të fundit i japin prioritet menaxhimeve ttë performuara në listën “to-do”, me një mori karakteristikash të cilat do i shtojnë 40-80% më tepër.

Ky zhvillim shoqërohet gjithashtu me një sërë karakteristikash në lidhje me privatësinë, duke përfshirë prekjen e gishtit, bllokimi i përmbajtjes dhe personalizimi i faqes private.