FOTO/ Rritja e sigurisë rrugore, fillojnë punimet në rreth rrotullimin e Kolonjës

39

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se kanë filluar punimet për rritjen e sigurisë rrugore te Rreth rrotullimi i Kolonjës.

Sipas njoftimit po bëhet shtimi i sinjalistikës horizontale dhe vertikale tek Rreth rrotullimi i Kolonjës për të bërë të mundur ritjen e nivelit të sigurisë rrugore.