FOTOT/ Punimet në rrugën e lumit të Vlorës dhe fshatit Kuç, projektet drejt fundit

59

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka publikuar fotot mbi situatën aktuale të punimeve për  rikonstruksionin e rrugës së Lumit të Vlorës (Lot III) dhe rrugës lidhëse me fshatin Kuç.

“Më pranë bregdetit, lidhjes me rrugët nacionale, duke kontribuar  në këtë mënyrë në zhvillimin e industrisë së turizmit”, shkruhet në njoftim.