FOTOT/ Rruga që lidh juglindjen, drejt përfundimit loti i II në aksin Korçë-Ersekë

38

Punimet për ndërtimin e lotit II në aksin Korçë-Ersekë po vijojnë me ritme të larta.

Realizimi fizik ka arritur në masën 91% dhe po avancojmë çdo ditë për të bërë të mundur që ky aks, kaq i shumëpritur, të jetë i aksesushëm për të gjithë qytetarët.

Një rrugë e rëndësishme për juglindjen e vendit e cila nxit më tej zhvillimin ekonomik e turistik të kësaj zone.