Gjirokaster, nis restaurimi i ansamblit të Pazarit Karakteristik

218

Nis restaurimi i ansamblit të Pazarit Karakteristik në Gjirokaster. Ky projekt është një bashkëpunim i Bashkisë Gjirokaster, Fondacionit Shqiptaro- Amerikan për Zhvillim, Ministrisë së Kulturës dhe Ministrisë se Zhvillimit Urban.

14359113_1825055577706943_3717697722545124767_n 14446169_1780927362185629_5274013961965651672_n 14446237_10210754855328873_6426557465257692597_n 14449727_10210754844568604_3082094944261815435_n 14463241_10210754845728633_3135791306000343456_n 14470581_10210754845168619_4240426341992874192_n