Krishtlindje: Ecovolis rikthehet sërish me nismën “Gatuaj një pjatë më shumë”

316

Vitin e kaluar 2000 persona patën mundësinë të gjejnë në ditën e Krishtlindjes një vakt të ngrohtë, falë nismës “Gatuaj një pjatë më shumë”. Ndaj me datë 25 dhjetor, ditën e Krishtlindjes, gatuaj një pjatë më shumë dhe ofrojua këtë atyre që nuk kanë mundësinë të gjenden pranë një tryeze si ti.

Ky event do të mbahet me 25 dhjetor pranë Pallatit të Kongreseve në Sheshin Nënë Tereza nga ora 12 pm-4 pm.

Le t’i bashkohemi kësaj iniciative, le të gëzohemi duke siguruar një vakt për njerëzit në nevojë!

Kushdo që është i interesuar, të komunikojë me aktivistët e Ecovolis për mënyrën e organizimit: 067 204 9164

15283951_1386595198027039_2493519701815417625_n 15285006_1386595098027049_5268864939611500658_n 15241861_1386594684693757_915410149877641211_n 15319127_1386594851360407_8502195391926307698_n 15319296_1386594644693761_5379967917763819988_n 15327238_1386594811360411_4212326196078253029_n 15338671_1386594574693768_2824125746508974806_n 15356565_1386595124693713_7110347587972984083_n 15356652_1386594781360414_7603200741197113603_n 15380550_1386594571360435_4038800815897614884_n 15390780_1386595064693719_253067898292348428_n 15391132_1386594584693767_7759286648013070057_n