Kufjet “AirPod 2” do jenë në gjendje të monitorojnë shëndetin tuaj

144

Kufjet pa tela të AirPod të Apple kanë qenë një nga produktet më të suksesshme të firmës-dhe një version i ri i parashikuar gjithashtu do të monitorojë shëndetin tuaj.

Sipas njoftimi, Apple ka vendosur për të lansuar AirPods 2 gjashtëmujorin e parë të vitit 2019.

Kufjet e reja pa tela me dizajnime diskrete për kryerjen e funksioneve të monitorimit shëndetësor pritet të marrin përgjigje entuziaste të tregu.