Marrëveshje për rrugën e Lurës Turistike

247

kopertine5

Është nënshkruar marrëveshja në mes drejtuesve të katër bashkive të Verilindjes së vendit, Mirdita, Dibra, Mati dhe Bulqiza për inicimin e projektit për rikualifikimin tërësor dhe asfaltimin e rrugës që lidh Rrëshenin me Lurën Qendër, që nga vendi i quajtur “Livadhi i Turkut” pasi pjesa deri aty  (17 km) është i përfunduar.

Burimi: Ecovolis