Nxitja e sportit, Instituti “Jeta e Re” dhuron 1500 topa futbolli për disa shkolla të vendit

5

Sporti, jo vetëm na mban të shëndetshëm fizikisht, por edhe emocionalisht dhe psikologjikisht. Nxitja e aktiviteteve sportive është një domosdoshmëri për një jetë të shëndetshme.

Instituti “Jeta e Re” ka dhuruar 1500 topa futbolli për disa shkolla të ndryshme nga të gjitha qytetet e vendit./Poal