Qendra shëndetësore në Velipojë plazh, shërbime më të mira falë rehabilitimit

53

Qendra shëndetësore në Velipojë plazh, falë rehabilitimit të plotë, është transformuar tërësisht duke përmirësuar nga themelet shërbimin që ofron për banorët e zonës, si dhe për pushuesit vendas apo të huaj gjatë verës.

Kjo ambulancë është një nga 80 qendrat shëndetësore të rindërtuara me themel gjatë fazës së parë të këtij programi. Faza e dytë e këtij programi nis këtë vit me 100 qendra të tjera.