FOTOT/ Elbasani me pediatri të “re”, shihni pamjet

13

Pediatria e re në spitalin rajonal të Elbasanit do të hapë dyert pas pak ditësh.

Ndërtesa e vjetër të spitalit të Kirurgjisë në qytetin e Elbasanit, ndërtim i vitit 1976, iu nënshtrua rikonstruksionit të thellë dhe sot është kthyer në spital të Urgjencës dhe të Patologjisë, me dy shërbime kryesore, Neurologjinë dhe Kardiologjinë.

Spitali ofron një shërbim me rreth 76 shtretër, 25 për urgjencën, 35 për kardiologjinë, 23 për neurologjinë, sipas standardeve të një spitali rajonal.