Shkodër, punonjësit e Ujësjellësit Shkodër vijuan punën me pastrimin e kanalizimeve dhe pusetave

249

Edhe sot, punonjësit e Ujësjellësit Shkodër kanë vazhduar punën me forca të shumta për pastrimin e pusetave dhe kanaleve të ujrave të bardha në të gjithë qytetin.

14937382_991376680968199_6419285833074315037_n 14955873_991376687634865_2443565432709459428_n 14962712_991376794301521_5076937533996445516_n 14980708_991376850968182_537354859243558638_n 15036564_991376690968198_9075959227412381024_n 15037152_991376864301514_4239033604227789162_n