TAP, ndihma për familjet në nevojë në Berat dhe Korçë

434

Bashkia Berat dhe ajo e Korçës në bashkëpunim me Kompaninë Trans Adriatic Pipeline kanë ofruar ndihma për familjet në nevojë të goditura nga moti i acartë.
Nisur nga situata e përkeqësuar e motit gjatë javëve të fundit, situatë e cila ka vënë në vështirësi shumë familje të cilat janë në kushte të vështira ekonomike, Shoqëria Trans Adriatic Pipeline (TAP) ka shpërndarë ndihmave për 115 familje në Berat dhe 300 familje ne në Korçë.

Shpërndarja e ndihmave u krye nëpërmjet Kryqit të Kuq Shqiptar.