Tiranë – Linjë e re ujësjellësi në rrugën “Mustafa Matohiti”

22

Në vijim të punës për rikosntruksionin e plotë të rrjetit të ujësjellës kanalizimeve në kryeqytet, punonjësit e UKT kanë ndërhyrë dhe tek rruga “Mustafa Matohiti” pranë shkollës “Kosova”.

Me rikonstruksionin e linjës së ujësjellësit do të rritet furnizimi me ujë të pijshëm në të gjithë zonën.