Torovicë, paketa ushqimore për familjet në nevojë

211

15267665_1624963774466645_7526587159037923713_n

50 familje me probleme ekonomike në Torovicë u ndihmuan me paketa ushqimore gjatë së sotme. Bashkia Lezhë dhe Kryqi i Kuq evidentuan familjet më në nevojë pasi gjendja ekonomike e kësaj zone për shumë banorë mbetet shumë problematike.

[fbvid]https://www.facebook.com/292542080866308/videos/1143006099153231/[/fbvid]