Uji i Kosovës është më i miri në Evropë

864

Kompania kosovare e prodhimit të Ujit Dea është vlerësuar nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi”, për cilësi dhe përsosmëri në mesin e mijëra produkteve ndërkombëtare.

Kjo kompani ka më shumë se trembëdhjetë vite që operon dhe ka treguar se ka në fokus cilësinë dhe kënaqësinë për konsumatorët duke sjellë metoda innovative.