VIDEO/ Ky Golf 2 mposht çdo super makinë tjetër

91

Makina Golf 2 që vjen nga Boba Motoring në Gjermani, lë shumë makina të tjera në pas.

Ky Golf ka 1 233 kuaj-fuqi dhe kap 100kmh në vetëm 2,3 sekonda.

Shpejtësia maksimale e veturës është 300 km, sa nje ferrari

Shikoni performancën e kësaj veture: