Food Bank Albania, fushatë për mbledhjen e ushqimeve

305

14581522_1190326721028100_205691315748372261_nFundjavën që vjen, në datat 15 dhe 16 Tetor, Food Bank Albania do të organizojë një fushatë mbledhje ushqimore në pikat kryesore të supermarketeve Eco Market në Tiranë.

Nëse dëshiron të japësh një pjesë të kohës tënde për të ushqyer dikë në nevojë, eja ditën e enjte, më datë 13 Tetor në ora 18:00 tek Qendra Rinore e Tiranës për trajnimin e vullnetarëve.

Food Bank Albania. Solidariteti për ushqim!