PO.al

FOTOT/ Merr formë investimi në rrugët e brendshme të kalasë “Ali Pashë Tepelena”

Në Tepelenë po merr formë investimi për “Rikonstruksionin e rrugëve të brendshme të kalasë “Ali Pashë Tepelena”, vazhdimi i shëtitores përgjate hyrjes së Kalasë, dhe rehabilitimi i hapësirave përreth kalasë”

Aktualisht ka përfunduar montimi i ndriçuesave rrugorë dhe janë në proces punimet e gjelbërimit.

Ky investim me financim nga Qeveria Shqiptare pritet të nxisë zhvillimin e turizmit dhe shërbimet mbështetëse të turizmit.

Exit mobile version