Gjimnazi “Dhosi Liperi”, rindërtuar me standardet më të mira bashkëkohore

6

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, vizitoi sot gjimnazin “Dhosi Liperi”, në Sukth, Durrës.

Kjo shkollë është rindërtuar me standardet më të mira bashkëkohore në kuadër të programit “EU4 Schools” dhe i shërben 195 nxënësve, 16 mësuesve dhe rreth 16 mijë banorëve të komunitetit përreth.

/ata.gov.al