Hyn në fuqi kodi telefonik ndërkombëtar 383 për shtetin e Kosovës

199

Shteti i Kosovës u bë sot me kod telefonik ndërkombëtar 383Ky lajm përbën një të arritur historike për fushën e telekomit dhe fuqizon subjektivitetin ndërkombëtar të shtetit të Kosovës.

Gjatë ditës do të ketë edhe konferencë për media në lidhje me këtë çështje.

Burimi: Top Channel