Korça e traditave, rikonstruktohen rrugët në disa lagje

310

Bashkia Korçë ka nisur një paketë të re investimesh për rikonstruksionin e rrugëve në lagjet e këtij qyteti.

Ka nisur puna për rehabilitimin e plotë të rrugës “Hamit Mane” dhe “Sabaudin Kacidhja” në lagjen 8 të qytetit.

Një investim, i cili parashikon standardizimin infrastrukturor të këtyre rrugëve.

Asfaltim, trotuare, ndriçim