Kurbin: World Vision në ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet

293

Në Kurbin, në një nga zonat më të prekura nga përmbytjet e këtyre ditëve, ku qindra hektarë tokë janë nën ujë dhe banorët e dhjetra shtëpive janë larguar për tek të afërmit, World Vision dha sot batanije dhe paketa ushqimore.

14938403_491774520997699_3702148612362242578_n 15055838_491774494331035_163136233595220041_n 15055876_491774530997698_8779490961745941034_n