Nata e Gjelbër në Park

266

Green Line Albania dhe APR ( Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit) promovojnë jetesën e gjelbër dhe aktive në harmoni me natyrën. Kamping, kinema, muzik, lojra rekreative, barbeque, socializim dhe shumë aktivitete rinore. Kjo risi do vazhdojë çdo të premte tek Parku i Liqenit Artificial.

14079522_1098203056925582_2295917891615532784_n 14055101_1098203626925525_2614857916841353950_n 14079531_1098203306925557_3514799888706044499_n 14079661_1098203236925564_7000662819521300115_n 13962506_1098203923592162_5832503890188238158_n 13962758_1098203406925547_8424032162274178647_n 14021531_1098203510258870_3656324925320533198_n 14040007_1098204220258799_5241211025438382845_n